Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 5 januari, 2011 - 07:42Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Cykelturismen förändras

Cykelprojektet Arkipedalo får en ny karta för 2011. Projektet är ett samarbete mellan Ålands och Åbolands skärgårdar för att utveckla den gemensamma cykelturismen och drog igång redan i fjol. De som jobbar med projektet gjorde då en karta över Ålands och Åbolands skärgårdar riktad till enbart cykelturister. Nytt för i år är också att fasta Ålands cykelförbindelser och cykelfärjor finns med på kartan. -Cykelturismen håller på att förändras. Numera finns det resebyråer som säljer exklusiva så kallade lyx-cykelpaket där man alltid garanterar cykelturisten en hel cykel och till exempel kan flytta cyklistens packning, berättar Christian Pleijel, som är ordförande för projektets styrgrupp och initiativtagare till Arkipedalo.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »