Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 juni, 2011 - 17:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Caféhus föreslås nu säljas<br>till högst bjudande

Ruskens hus där café Svarta Katten finns föreslås nu säljas till högst bjudande. Det beslöt stadsstyrelsen igår och kommer att även att föreslå det för stadsfullmäktige. Tidigare föreslog stadsstyrelsen att fastigheten skulle säljas till den nuvarande caféinnehavaren för 80 000 euro.Strandnäs Gård kommer ännu inte att säljas, men stadsstyrelsen beslöt att man ska försöka hitta andra alternativ för ungdomsgårdsverksamheten som bedrivs i huset. Förvaltningen ges i uppdrag att utreda vilka möjligheter som finns att bedriva verksamheten i andra lokaler i norra staden och ungdomar kommer att involveras i beredningen.Även det såkallade ÅCA-huset föreslogs säljas till högst bjudande, men det förslaget förkastades.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »