Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 11 februari, 2010 - 17:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Byte av vd på viking Lines stämma

De dåliga tiderna och krisen för skeppsvarven i världen ger ett solitt rederi som Viking Line ett tillfälle till att bygga nya fartyg billigare än annars. Det säger styrelsens ordförande Ben Lundqvist efter dagens bolagsstämma. Det som planeras är två nya fartyg på rutten Åbo-Stockholm och Ben Lundqvist menar att Viking Line nu står inför ett vägskäl, samtidigt som läget är intressant är ett så stort projekt alltid riskfyllt. Vad som händer med halvfärdiga Viking ADCC i Spanien vill han inte spekulera i.- Det är en investering som inte bara kan bli liggande, men vem som säljer och vem som köper den vet vi inte i dag, säger Ben Lundqvist.Ny i Viking Lines styrelse är Jesper Blomsterlund, som efterträder sin mor Carita Blomsterlund. I dag lämnade också Nils-Erik Eklund vd-posten efter 20 år och efterträds av Michael Backman.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »