Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 november, 2011 - 07:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Budgeten godkändes<br>för De gamlas hem

Förbundsfullmäktige för De gamlas hem godkände i går kväll budgeten och tilläggsbudgeten för 2012. Det skedde på ett möte som återupptogs efter ajournering i onsdags. Styrelsen presenterade enligt uppdrag ett tydligare och mer bantat budgetförslag, och redovisade de extrakostnader på runt 70.000 euro som tidigare var oredovisade. -Styrelsen och ekonomikansliet har jobbat hårt och lyckats lokalisera vad pengarna har använts till vilket visade sig vara olika förnödenheter och inventarier i huset, säger Eva Dahlén, som är förbundsfullmäktigeordförande för De gamlas hem. Den reviderade budgeten som godkändes blev 6,27 procent högre än förra årets budget. En siffra som var lägre än i det första budgetförslaget men högre än vad Jomala kommun hade önskat.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »