Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 1 december, 2018 - 09:56

Avkörningsolyckor och bråk inatt

Polisen rapporterar om flera avkörningsolyckor och fall av bråk och stök senaste natt.

En avkörning av vägen inträffade på Österleden. En personbil med 5 passagerare inklusive föraren hade kört av vägen och sedan vält. Samtliga personer hade tagit sig ur bilen och en person fördes med ambulans till akuten för vård. Ärendet utreds som grovt äventyrande av trafiksäkerheten.
Även i Hammarland Torp påträffade en polispatrull ett fordon som hade kört av vägen, ärendet utreds som äventyrande av trafiksäkerheten.

I Hammarland blev polisen tillkallad till en privat fest flera gånger på grund av stök och bråk mellan festdeltagare. Polisen avslutade till slut festen.

På morgonnatten åkte polisen till en bostad i Mariehamn efter att en anmälan inkommit om högljutt bråk. Det visade sig vara ett par som grälade och polisen medlade mellan parterna. En av parterna valde sedan att frivilligt lämna bostaden för att sova hos en kompis.

Ålands polismyndighet vill påminna allmänheten om att idag den första december är dagen då vinterdäck måste vara på fordonet. Dessutom önskas en glad lillajul och en påminnelse att julen är barnens högtid och inte alkoholens.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »