Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 24 november, 2021 - 11:11Uppdaterad: onsdag, 24 november, 2021 - 11:56

Avkörningar i halkan utreds vidare

Polisen hade fullt upp i går då det var mycket halt på de åländska vägarna. Enligt ett pressmeddelande utreds ett par av gårdagens trafikärenden vidare.

Under natten till tisdag sladdade en förare av vägen och skadade en lyktstolpe, det utreds som äventyrande av trafiksäkerheten. Också krocken mellan en personbil och en mopedbil i Jomala på Hammarlandsvägen, som vi rapporterade om igår, utreds som äventyrande av trafiksäkerheten. Man utreder också ärendet med den tankbil som under morgonen som kört av vägen och blockerade ett körfält.

Denna vecka lägger polisen extra fokus på att kontrollera nykterhet i trafiken. Man uppmanar också allmänheten att köra försiktigt och anpassa hastigheten till väglaget.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »