Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 18 mars, 2011 - 11:19Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Alliansen presenterade valprogram

Vi är inte chanslösa i riksdagsvalet och valpejlingen som Nya Åland gjorde i veckan kom för tidigt. Det säger liberalerna och moderaterna som gått samman i en gemensam lista inför riksdagsvalet under namnet Alliansen för Åland. I går offentliggjorde Alliansen sitt valprogram där de menar att skillnaden mot den andra listan är att Alliansen är politiskt och ideologiskt homogen. Listan Åländsk samling, med sittande riksdagsledamot Elisabeth Nauclér, har både socialdemokraterna och Ålands framtid med. -Att Elisabeth Nauclér var överlägset toppnamn i valpejlingen i veckan betyder inte att det blir så i det riktiga valet, säger liberalernas partiordförande Viveka Eriksson. Moderaternas partiledare och riksdagskandidat, Johan Ehn, känner sig inte chanslös. -Skillnaden mellan listorna var inte så stor som jag trodde, och det är nu som valkampanjen inleds, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »