Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 8 april, 2018 - 08:45Uppdaterad: söndag, 8 april, 2018 - 14:44

Älgolycka skedde i Jomala

En personbilsförare körde i diket efter att ha väjt för en älg på Möckelövägen i Jomala i natt.

Polisen skriver i ett pressmeddelande att ingen skadades i olyckan men att några postlådor vid vägkanten gick sönder. Posten som var i lådorna kan hämtas från polisstationen. Olyckan utreds som äventyrande av trafiksäkerheten.

Polisen berättar också om en förare som fick böter för att ha kört 77 kilometer i timmen på 50-område på Lemlandsvägen i Lemland, och om en förare som greps efter att denne blåst drygt två promille i Eckerö. Föraren utreds för grovt rattfylleri och har fått körförbud.

Under natten avslutade polisen också en fest i Finström där minderåriga drack alkohol varpå man gjorde en barnskyddsanmälan. I Mariehamn hölls två högljudda lägenhetsfester som polisen fick åka ut till, gästerna lugnade ner sig efter samtal med polisen.

En aggressiv kryssningsgäst blev också ett ärende för polisen under natten då man ryckte ut för att assistera när personen skulle avvisas från färjan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »