Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 9 september, 2010 - 08:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Adhd-grupp för vuxna bildad

De som får diagnosen Adhd i vuxen ålder erbjuds inte det stöd som samhället erbjuder barn med Adhd. Man måste själv söka information om vilken hjälp och stöd man har rätt till. Därför startade Marie Seppälä en stödgrupp för vuxna på Åland som fått Adhd eller Add, och i går kväll hölls den första träffen på Handicampen i Mariehamn. -Fyra träffar är planerade under hösten och det blir olika teman, men det viktiga är helt enkelt att träffas, säger Marie Seppälä, som själv fick diagnosen Adhd i vuxen ålder, i november i fjol. Hon berättar att det kom ett 20-tal personer till träffen i går kväll. -Alla var motiverade, och det bådar gott för fortsättningen. Men fler är välkomna till våra träffar, säger Marie Seppälä.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »