Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 15 april, 2011 - 07:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Ligastarten skjuts upp till maj

De första matcherna i Tipsligan senareläggs och spelas 6-8 maj. Det var meningen att ligan skulle börja den 28 april, men så blir det alltså inte. Orsaken är att det ännu inte är klart hur många lag som får spela i årets liga. Ligans seriesystem ska behandlas av Bollförbundets förbundsstyrelse i dag. Som Ålands Radio berättade i går bestämde Fotbollsförbundets disciplinutskott i går att Tampere United inte får vara med i årets liga, utskottet stängde av klubben från all fotboll. Det innebär att TamU inte får spela i FM-ligan, cupen eller finalen i ligacupen, dit den tagit sig och skulle ha spelat mot Honka. Tampere United meddelade omedelbart på sin webbplats att klubben överklagar beslutet till Bollförbundets besvärskommitté.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »