Publicerad: måndag, 19 september, 2011 - 21:27Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK kryssade mot Haka

Fotboll: IFK Mariehamn lyckades få med sig en poäng ifrån Valkeakoski på måndagskvällen när matchen mot FC Haka slutade 1-1. Haka var det bättre laget och skapade flera chanser att göra mål, och efter 15 minuter gjorde Pekka Sihvola 1-0 för hemmalaget. På övertid i första halvleken fick IFK:s Luca Bellisomo en drömträff från cirka 25 meter och kvitterade. I den andra halvleken fortsatte Haka att skapa chanser och dessutom fick IFK Sebastian Strandvall utvisad med en dryg kvart kvar att spela när han fick sin andra varning. Men trots det lyckades IFK hålla rent och ta en poäng med sig hem. IFK Mariehamn ligger kvar på sjunde plats i tabellen med 30 poäng, och nästa match spelas redan på torsdag när TPS kommer på besök.