Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 oktober, 2011 - 12:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Whitter & Schroeder lämnar Åland U

Fotboll: Åland United har brutit kontraktet med den brittiska anfallaren Emma Whitter. Tränare Steve Beeks förklarar att det handlat om bristande professionalism från Whitters sida. -Det rör sig om många små saker, som att informera om när man är skadad eller sjuk. Hon fick en skriftlig varning för sex veckor sedan. Det ledde till en tillfällig förbättring, men till slut tog tålamodet slut, säger Steve Beeks. En annan spelare som gör sin sista match för Åland United i morgon är den väntade skyttedrottningen Felicia Schroeder. Amerikanskan har hittills gjort 23 mål för Åland United, men hon värvades framförallt med tanke på den här säsongen. -Spelarbudgeten för nästa år gör att vi inte har någon plats för henne i laget, säger tränare Steve Beeks.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »