Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 9 november, 2011 - 14:02Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

ÅU söker ny ordförande och kassör

Arbetet med att rekrytera nya medlemmar till Åland Uniteds styrelse har hittills gått ganska trögt. Man är nu i akut behov av en ordförande och en kassör, på söndag ska förslaget till styrelsen vara klart och dessa poster är fortfarande inte klara. -Vi behöver ekonomiskt kunniga människor och ser gärna någon med erfarenhet från näringslivet eller det politiska i styrelsen, säger Mikael Virta i Åland Uniteds sportgrupp. Virta tycker annars att intresset för klubben varit stort från allmänheten och det är många som vill engagera sig på andra sätt för att hjälpa klubben ur den ekonomiska kris man befinner sig i nu. Posterna till arbetsgrupperna tror Virta därför inte att det kommer vara något problem att tillsätta. Någon gång i slutet av november eller början av december ska den nya styrelsen vara tillsatt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »