Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 16 november, 2011 - 12:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Peter Lundberg ass tränare i IFK

Fotboll: Den tidigare anfallaren i IFK Mariehamn, Peter Lundberg, blir ny assisterande tränare i ligalaget. Han har den senaste säsongen spelat fotboll i Rynninge i division två i Sverige, och i Sverige utbildat sig till lärare och har också inlett sin tränarutbildning. Peter Lundberg blir en av två assisterande tränare till huvudtränaren Pekka Lyyski. -Vi tror att Peter kommer att göra ett bra jobb när det gäller individuell utveckling av spelarna, och han förväntas föra in nya element i träningen, säger klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande. Förhandlingarna med en andra assisterande tränare är inne i ett slutskede och det namnet blir klart i nästa vecka. Mer om detta kan ni höra i eftermiddagens Åland idag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »