Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 19 januari, 2012 - 10:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Vann 6,9 miljoner euro<br>på Paf-automat på nätet

En finsk spelare har vunnit 6,9 miljoner euro på en av Paf:s spelautomater på nätet. Det är den största vinsten på ett internetspel någonsin i Finland. Och den näst största i världen. Paf-kunden är i 30-årsåldern och bor i Helsingforsområdet och satsade två euro på spelautomaten Mega Fortune och vinsten blev hela 6,9 miljoner euro. -Jag trodde att det var en dröm. Det var tidigt på morgonen när jag vann och jag hamnade i chock och hade svårt att somna. När jag vaknade gick jag direkt och kollade mitt spelkonto för se om pengarna var kvar. Det hela är overkligt. Jag har fortfarande inte förstått det, säger vinnaren till Paf dagen efter vinsten. För mindre än ett år sedan vann en svensk Paf-kund 5,3 miljoner euro, vilken var den största vinsten på internet någonsin i Sverige.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »