Publicerad: lördag, 21 januari, 2012 - 19:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Segrar för såväl NGD som Våsc

Innebandy:Såväl BK NGD som Våsc segrade i lördagens första matcher i Baltichallen.I NGD:s möte mot Huku i damernas division II tog hemmalaget segern med 3 - 2. Målen gjordes av Mikaela Lindholm, Charlotta Bäcksbacka och Nathalie Nordström. Nathalie Nordström satte det avgörande 3 - 2 målet bara några sekunder efter att Huku hade kvitterat till 2 - 2.I herrarns divison 4 mötte serieledarna Våsc tvåan TBS. Den första peroden slutade mållös men i den andra perioden gjorde båda lagen 3 mål var. Sista perioden tog Våsc med 2 - 1 i mål och segern skrevs därmed 5 - 4 till hemmalaget.Robin Malmberg jorde två mål medan Jonathan Brenner, Andreas Jansson och Johnny Snällström bokfördes för varsitt mål.