Publicerad: lördag, 21 januari, 2012 - 23:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Våsc befäste serieledningen<br>i innebandyns div. 4

Våsc befäste sin serieledning i innebandyns division 4. Herrarna vann sent på lördagskvällen mot PaPeNu med 7 - 3 och tog därmed sin andra seger för dagen.Det var dock PaPeNu som tog ledningen i matchen när laget sköt sitt första mål redan efter drygt två minuters spel men Våsc svarade direkt och kvitterade bara en dryg minut senare.Lagen gjorde sedan ytterligare ett mål vardera i den första perioden som slutade 2 - 2. I den andra perioden lyckades Våsc med sitt offensiva spel göra 4 mål medan PaPeNu gjorde 1 mål. I den sista perioden fastställde Våsc genom ytterligare ett mål slutresultatet till 7 - 3.Pontus Sjöblom bokfördes för två mål medan Lucas Helén, Isak Kavander,Mathias Hellsten, Pontus Danielsson och Mattias Engström gjorde varsitt mål.