Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 februari, 2012 - 16:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Viktiga hockeymatcher i helgen<br>för sjukdomsdrabbat IFK

IFK Mariehamns hockeyherrar har två viktiga matcher framför sig i Allfyran i helgen. I morgon, lördag, möter man Roslagens HC på bortaplan och på söndagen tar man emot Östhammar SK i Islandia.Inför helgens matcher ligger IFK tvåa i tabellen på 14 poäng. Morgondagens motståndare Roslagen är trea i tabellen på 10 poäng medan däremot Östhammar ligger på sjätte och sista plats.Ett orosmoln inför helgens matcher är dock att IFK är ett sjukdomsdrabbat lag för tillfället, både magsjuka och förkylningar härjar i laget. Trots det hoppas tränaren Rein Metsik på segrar i helgen. Lyckas laget med det blir Roslagen rejält avhängda och IFK förstärker sin andra plats vilket är viktigt med tanke på eventuellt kval till division III, ett kvalspel som öppnar sig för den bästa tvåan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »