Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 21 februari, 2012 - 12:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Olesen testar för Åtvidaberg

Fotboll: IFK Mariehamns högerback Allan Olesen testas av allsvenska Åtvidabergs FF den här veckan. Klubben gick ut med nyheten i går, medan det varit tyst från IFK. Allan Olesen har gällande kontrakt med IFK över den här säsongen, men enligt uppgifter på supportrarnas nätforum greenmeanmachine.com, vill klubben gärna sälja Olesen för att få pengar att ta hem Djurgårdens Jani Lyyski. Men den spekulationen bemöter klubbdirektör Peter Mattsson så här: -Det vi behöver och som är första prioritet är en mitten-mittfältare. Vi kan inte gå in i ligaspelet med två-tre innermittfältare när det kommer skador och avstängningar. Vi har flera som kan spela i backlinjen, säger Peter Mattsson. Allan Olesen deltar inte i någon träningsmatch med Åtvidaberg. Nästa match för IFK Mariehamn är nu på fredag hemma i Eckeröhallen mot estniska topplaget Flora.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »